fbpx

De helft van de Gentse gezinnen bestaat uit 1 volwassene. Het gaat om starters, alleenstaande ouders, gewoon alleenstaanden, weduwen en weduwnaars, jong en oud. Iedereen kan in de situatie belanden en door verschillende factoren zal het aantal singles alleen nog maar toenemen. Een realiteit waar de politiek veel beter op moet inzetten.

Nu wil het toeval dat wij vier frisse en nieuwe politiek kandidaten zijn voor de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Dat we bovendien allemaal ofwel single zijn ofwel heel veel ervaring hebben rond het thema.

Voor ons werd het tijd om de handen uit de mouwen te steken en te zwoegen voor een single-vriendelijk beleid. Meer zelfs. Onze ambitie is niet min. Wij willen van Gent de meest single-vriendelijke stad van Vlaanderen maken. We haalden onze platencollectie vanonder het stof en selecteerden zeven songs in onze playlist. Allemaal voorstellen op gemeentelijk of provinciaal niveau die volgens ons een behoorlijke steun in de rug zijn van alle Gentse alleenstaanden.

Duik mee in onze playlist:

  1. Firestarter – The prodigy
  2. Bills Bills Bills – Destiny’s child
  3. Een plek onder de zon – René Froger
  4. Sweet Child O’mine – Guns ’n Roses
  5. Money Money Money – Abba
  6. Masterplan – Oasis
  7. Perfect Day – Lou Reed
  8. Pennies from heaven – Billy Holiday
  9. You are not alone – Michael Jackson

Maak kennis met de leden van de boys-and-girlsband (of anders gezegd: de kandidaten)

Op de kartellijst sp.a-groen voor de gemeenteraadsverkiezingen Gent
Op de sp.a provincielijst Gent-Eeklo: